Elérhetőségek

Magyar Kézsebészeti Központ a Róbert Magánkórházban

Cím:

Budapest, 1135 Lehel út 59./C

Budapest, 1112 Hegyalja út 100.


E-mail: info@robertkorhaz.hu
Honlap: www.kezcentrum.hu

Telefonos időpont egyeztetés és információs vonal (8:00 - 18:00): 061 444 51 51
 
 

Megközelítés tömegközlekedéssel:

Az épület a Róbert Károly krt. és a Lehel út sarkán található. A főbejárathoz közel állnak meg az 1-es, valamint a 14-es jelzésű villamosok, melyekről a Lehel utca/Róbert Károly körűt megállónál kell leszálni. Akik metróval utaznak, azok a Lehel tér vagy az Árpád híd metrómegállónál tudnak átszállni a villamosok egyikére.
A 105-ös busszal Budáról, az Apor Vilmos tér végállomástól a Deák téren és a Hősök terén át szintén könnyen megközelíthető a Róbert Károly körúti megálló, melytől 3 perces sétával elérhető a Nyírő Gyula Kórház főbejárata, ahonnan jobbra fordulva a "C" épületig kell haladni.


Autóval a belváros és a Róbert Károly körút felől érkezve:

A Róbert Károly körút és a Lehel utca kereszteződését elhagyva húzódjon a jobb szélső sávba és kanyarodjon be a Nyírő Gyula Kórház Lehel utcai bejáratán. Beérkezve kanyarodjon jobbra és hajtson egyenesen előre. A „C” épület a Róbert Károly Magánkórház. Parkoljon le és fáradjon be a recepcióra.

Autóval a Béke tér felől érkezve:

A Béke teret elhagyva a Lehel út és a Gömb utca kereszteződése előtt soroljon be a balra és kanyarodjon be a Nyírő Gyula Kórház Lehel utcai bejáratán. Beérkezve kanyarodjon jobbra és hajtson egyenesen előre. A „C” épület a Róbert Károly Magánkórház. Parkoljon le és fáradjon be a recepcióra.

Visszahívást kérek